6 Ocak 2008 Pazar

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATLERİ ETKİNLİĞİ 9

Image Hosted by ImageShack.us

http://edaca30.blogcu.com/ ARKADAŞIMIZIN EVSAHİPLİĞİNİ YAPTIĞI ETKİNLİK İÇİN BEN DE TAHİNLİ KATMER YAPTIM İŞTE TARİFİ...

TAHİNLİ KATMER

Un, tuz ve su ile yoğurularak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edilir. Yarım saat bekletilir. Hamurdan istenilen büyüklükte parçalar alınarak açılır üzerine tahin ve yağ karışımı sürülür. Tel tel açılması için hamur bir kaç kez toparlanıp tekrar açılır. Sacın üzerinde çevire çevire iki yüzü pişirilir üzerine tereyağı sürülür.Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok: